Mail de webmaster
 
Kijk ook eens op Facebook
 
Bovenop het nieuws

Archief

Opgave Kampeerweekend 2017

Vlak voor de vakantie nog een bericht van ons over het kampeerweekend.

Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september willen we weer kamperen op camping  Het Landschap in Wateren. Hierbij nodigen we je uit om gezellig met ons mee te gaan.

lees verder ›

Drie op een rij voor Ruben van Veenen

De leden van zwemvereniging ZCNF ’34 uit Oosterwolde sloten afgelopen zaterdag het seizoen af met de jaarlijkse clubkampioenschappen. De onderlinge strijd levert na de puntentelling de winnaar, die zich een seizoen lang clubkampioen mag noemen. Als regerend clubkampioen was Ruben van Veenen erop gebrand de concurrentie voor te blijven.

lees verder ›

Clubkampioenschappen

MedailleHet einde van het seizoen nadert, dus het is weer tijd voor onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Deze wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 15 juli aanstaande vanaf 16:00 uur.  Geef je vandaag nog op.

lees verder ›

Synchroonzwemsters in Sportstad

De synchroonzwemsters van ZCNF’34 zwommen afgelopen zaterdag een figurenwedstrijd in Sportstad Heerenveen. Voor veel Age-1 en Age-2 zwemsters betekende dit een uitdaging omdat ze voor het eerst in die categorie uitkwamen. Ook bij ZCNF’34 waren er zwemsters die gespannen aan de start stonden; een hogere categorie betekent dat de lat iets hoger gelegd wordt en dat er nieuwe figuren te zwemmen zijn. 

lees verder ›

Medailleregen voor ZCNF in Beilen

Zwem en Poloclub de Spatters uit Beilen organiseerden afgelopen zaterdag een vrije slag wedstrijd met als afsluiting een ploegenachtervolging. Zeven zwemmers van ZCNF ’34 hadden de uitdaging aangenomen om hieraan mee te doen.

lees verder ›