Grote Clubactie

We gaan weer lopen voor de Grote Clubactie en geld verdienen!

De Grote Clubactie is erg belangrijk voor ons. Elk jaar verdienen we er een leuk bedrag mee zodat we leuke dingen kunnen doen en zo de contributie laag kunnen houden. Help dus mee!

Dit jaar wordt het nog leuker om mee te doen want de beste verkopers maken kans op een leuke prijs.

Hoe werkt het? 

Van je trainer krijg je een boekje mee en een papier met uitleg. Vanaf zaterdag mag je proberen je loten te verkopen. De loten kosten € 3,00 per stuk en daarvan gaat maar liefst € 2,40 rechtstreeks de clubkas in. Kassa! 

Loop ik met geld?

Nee. Je hoeft maar één keer bij de deuren langs. De mensen vullen hun bankrekeningnummer in en daarna krijgen ze de lotnummers op het afschrift van hun bank. Je hoeft dus ook niet met geld over straat.

Tot wanneer?

Je kunt lopen tot en met 15 oktober. Maar wacht niet te lang, want andere sportclubs gaan natuurlijk ook loten verkopen en de mensen gaan echt niet bij iedereen Grote Clubactieloten kopen, dus je kan maar beter zorgen dat je de eerste bent!

Verkooptips

  1. Begin meteen met verkopen. Begin op zaterdag 10 september meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor!
  2. Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan. Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!
  3. Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat jouw club eraan heeft. Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar jouw club gaat. Noem de naam van jouw club en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt.
  4. Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen. Vraag ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!
  5. Verkoop ook loten op je eigen vereniging. Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.
  6. Dring niet aan als mensen geen lot willen. Als mensen geen lot willen kopen: respecteer dat! Laat je inspireren door de mensen die wél meedoen.