Kerstinstuif spetterend succes

Maandag 23 december organiseerde ZCNF ’34 de jaarlijkse instuif. Nadat er een paar jaar gekozen was voor een Nieuwjaarsduik, waren de leden welkom voor de Kerstinstuif. Zo’n 100 leden hadden zich verzameld en konden onder genot van een hapje en drankje heerlijk ontspannen in het zwembad.

De sfeer was prima en onder muzikale kerstklanken vloog de tijd voorbij. De penningmeester greep de feestelijke middag aan om de leden die de meeste loten hadden verkocht bij de Grote Clubactie in het zonnetje te zetten. Elisa Vaartjes verkocht de meeste loten. Roelof-Jan Noppers eindigde op de tweede plaats en Zoë Brander volgde op de derde plaats. Zij kregen alle drie een mooie waardebon die besteed kan worden bij Bol.com.

Lotte en Jasmijn Berghout hadden samen 58 loten verkocht, een enorm aantal waarvoor zij beiden een waardebon ontvangst mochten nemen. Na de uitreiking werd opnieuw een duik genomen door de aanwezigen. Rond zeven uur was het tijd op alle spullen op te ruimen en ging iedereen vrolijk naar huis. Vanuit de organisatie: dank voor jullie aanwezigheid en allemaal nogmaals fijne feestdagen gewenst!