Zwem mee in de Top2000 Synchro Show

Hou jij van zwemmen en muziek? En treed je graag op?
Zwem dan mee in de Top 2000 Synchro show van ZCNF’34 in Oosterwolde!

Wie mag meedoen?
Iedereen met minimaal zwemdiploma A is welkom. Je hebt alleen een badpak, bikini of zwembroek nodig. Veel mensen zien synchroonzwemmen als een meidensport, maar er doen ook steeds meer jongens mee.

Wat ga je doen?
Je traint mee met onze synchroonzwemmers. Tijdens de trainingen leer je samen met anderen een stuk aan op muziek uit de Top 2000. We maken met zijn allen een grote show die in totaal 3 kwartier duurt. Na de trainingen en een generale repetitie ben je in december klaar om voor publiek op te treden.

Waar en wanneer?
We trainen en zwemmen de show in zwembad de Boekhorst. Het adres is De Haer 1 in Oosterwolde. Je traint vanaf 29 oktober op vrijdag van 19.00 tot 20.00. De show zwemmen we 2 of 3 keer op 19 december.

Wat kost het?
Helemaal niets. Je mag gratis meetrainen en meezwemmen in de show. Blijkt dat je synchroonzwemmen heel erg leuk vindt? Dan mag je natuurlijk lid worden na de show, maar dit is zeker geen verplichting.

Meer informatie en aanmelden
Algemene informatie over de vereniging vind je op www.zcnf34.nl. Heb je vragen over de show of wil je je aanmelden? Dan kun je bellen met Jetske Postema op 0653766047. Of mail naar sc@zcnf34.nl.

Misschien tot ziens in het zwembad!