Carmen en Seline zwemmen Interregio

In het zwembad Tijenraan in Raalte zwommen Carmen Haisma en Seline Kruize van ZCNF’34 uit Oosterwolde een wedstrijd in de Interregio competitie voor Age II. Ze zwommen daar respectievelijk een solo en samen een duet

De Interregio competitie is een landelijke competitie en wordt door veel verenigingen gebruikt als een graadmeter om te zien hoe ze er voorstaan voor de Synchrobeat, de Nederlandse kampioenschappen voor meisjes tot 16 jaar. Bij deze wedstrijd zwom Carmen Haisma een solo en later samen met Seline Kruize een duet.

Het solostuk zwom Haisma op de muziek “Idea 10” wat haar een puntentotaal opleverde van 54,9667 punten en uiteindelijk een 17e plek van de 23 aanmeldingen. Coach Marije de Jong was blij met de uitslag: “Carmen laat al meerdere wedstrijden zien dat ze de technische figuren goed kan zwemmen, maar nu laat ze zien dat ze ook bij de uitvoeringen goed kan meekomen”.

In het tweede deel van de wedstrijden werden de duetten gezwommen. Hier moest Haisma weer aan de bak, maar nu met haar partner Seline Kruize. Samen haalden ze een nog hoger puntenaantal, 56,6333 punten wat uiteindelijk een 14e plaats opleverde van de 25 aanmeldingen. Coach de Jong: “je ziet het al als ze naast elkaar staan dat ze goed bij elkaar passen, maar in het water gaat het helemaal top, ik ben echt trots op deze meiden; we zijn zeker niet voor niks naar Raalte afgereisd”.